Jenny

Hej!

Jenny heter jag och är uppvuxen i Värmland och har bott i Sälen i ca 18 år.
2004 öppnade min syster Annki Husdjursboden och jag har jobbat där sedan starten.

Från och med 1:a November 2012 tog jag över verksamheten som nu heter Husdjursboden i Sälen AB.

Jag är som sagt uppvuxen i Värmland och mina förädrar ägde en djurbutik där som de hade i 20 år, tills de gick i pension. Så man kan nästan säga att jag är uppvuxen i djurbutik! 
Jag har haft hund, katt, marsvin, fågel, ökenmöss och fiskar, men mitt största intresse är hundar. 

Jag har haft en rottweiler som hette Akabotoz Boearanga "Nikita". Helt fantastiskt hund som jag tävlade med i lydnad och nån bruks-start. Tränade även sök, spår, agility och drag. Hon blev 12 år, och det var fruktansvärt att ta bort henne. 
Min familj består nu av sambo, 2 barn, pointern Doris, som är 14 år, rottweilern 'Kulla Gulla´s Myra' - "Mexxa", 7 år samt jämthunden Jaga, 6år. Jakten lämnar jag åt sambon, men det är fantastiska hundar som älskar annan träning, så som lydnad, drag, agility, nose work, balansboll. 

Mexxa, min lilla Mexxa. Hon är ett litet kraftpaket på 31kg.Hon har energi som aldrig tar slut och hon är så rolig att träna med! Tyvärr slet hon av korsbandet så det har gjort oss mer begränsade i våra ambitioner. Hon har gjort några tävlingar i lydnad med fina resultat. Med henne tränar jag lydnad, sök, spår, drag, nose work, balansboll m.m. Hon är även världens gosegris. 

Jag har det bästa jobbet i världen! Alla underbara kunder, träffar olika hundar varje dag och ibland även katter eller smådjur. För oss är det otroligt viktig att kunden är nöjd och vi gör det alltid med ett leende. Det personliga kontakten man får när det är en mindre butik är fantastisk. 
Men jag hade aldrig klarar detta utan min familj eller min personal. Personalen hos mig älskar verkligen sitt jobb och gör alltid det lilla extra - alltid med ett leende på läpparna. Helt underbart med personal som gärna vill jobba för att de tycker det är så kul. De är de bästa!!