Jenny

Hej!

Jenny heter jag och är uppvuxen i Värmland och har bott i Sälen i ca 12 år.
2004 öppnade min syster Annki Husdjursboden och jag har jobbat där sedan starten.
Från och med 1:a November 2012 tog jag över verksamheten som nu heter Husdjursboden i Sälen AB.

Jag är som sagt uppvuxen i Värmland och mina förädrar ägde en djurbutik där som de hade i 20 år, tills de gick i pension. Så man kan nästan säga att jag är uppvuxen i djurbutik.
Jag har haft hund, katt, marsvin, fågel, ökenmöss och fiskar, men mitt största intresse är hundar. Jag har en Rottweiler som heter Akabotoz Boearanga "Nikita". En helt underbar hund född 2004. Med Nikita tävlar jag i lydnad i klass 3. Hon har LP 1 och LP 2. Tyvärr har jag inte kunnar tävlat så mycket som jag har velat av olika anledningar. Hon har även startat i klass 3. Nu är hon snart 9 år och början bli lite gammal.

Jag har även en pointer som heter Doris som är född 2006. Hon är ett härligt energiknippe. Hon tränas i lydnad och jakt samt att hon älskar att dra.
Övriga familjen består av min sambo och våra två barn på 2 och 5 år. En flicka och en pojke. Min dotter älskar att vara i butiken och "jobba". Hon står i kassan, packar grisöron och grejar. Min sambo är även i butiken ibland och jobbar. Det är även han som underhåller butiken, bygger saker och hjälper mig med det mesta.
Jag har även underbara svärföräldrar som är ett stort stöd för mig och hjälper mig med det administrativa bland annat.