BRAVO FÄRSKFODER

Våren 2010 började vi ta hem Bravo färskfoder till butiken. Bravo består av 150-grams burgare. Kan det bli smidigare?
Dom går att köpa i olika storlekar.
Här är lite information om Bravo:

Alla vet väl att hunden är ett rovdjur, även t.ex. en Papillon eller en Shi-Tzu. Det kan vara lätt att glömma bort det när man ser dom där små ulliga och gulliga raserna kanske.

Ett rovdjur äter rått kött och deras mage/tarm är så att säga designade för den typen av föda. Hunden har lättare att smälta och tillgodogöra sig näringen från rått kött och som dessutom har kvar alla naturliga nyttiga bakterier och näringsämnen som är välgörande för bl.a. hundens immunsystem.

Bravo burgaren tillverkas uteslutande av svenska kontrollerade animaliska produkter med vegetabiliska tillsatser samt extra vitaminer. Maten formas som burgare och fryses omedelbart. Frysprocessen tar ca 2 timmar vilket innnebär att maten alltid är fräsch.
När hunden ätit tar man fram mat för nästa mål ur frysen.
Matens hållbarhet är 12 månader vid förvaring i -18° eller kallare. Tinat foder bör förbrukas inom 24 timmar. Finns i 3 olika storlekar: 8 burgare, 12 kilo eller 24 kilo.

Passar alla hundar men kräsna, känsliga magar och hundar med allergier brukar det fungera extra bra för. 

För mer information om Bravo färskfoder, klicka här!

Smidiga burgare, bara att plocka fram.

Vilken succe!

Oj Oj OJ
Vilken succé Bravo-burgarna är! Har flera exempel:
Först och främst så har min rottweiler fått jättefina öron igen. Hon har ju haft öroninflammation efter öroninflammation. Men nu ser hon väldigt fin ut och jag hoppas det håller i sig. Hon går på sorten vilt. Kräsen är hon också, men hon älskar det!

Sen har vi en kund som har en laika som är tok-kräsen och varit väldigt smal. De har provat alla sorters torrfoder på henne, men det är alltid nyhetens behag om ens det. Hon sitter nu varje dag och väntar på sin mat! Hon går också på sorten vilt.

En border collie som också var väldigt smal och inte sugen på mat. Han har gått upp ca 2.5 kg på bara 3 veckor! Det roliga är att han heter Slurp, och hans matte säger att det bara säger slurp vid matskålen nu. ;) Han går på sorten plus med vom.

Har du också en hund vi ska skriva om? Maila oss!